Thee in plaats van koffie

Soms dan drink ik liever thee dan koffie. Ja natuurlijk, dat was ook bij één van mijn zwangerschappen. Maar daar doel ik nu niet op. Wil ik zelfs niet eens aan denken. Daar heb ik gewoon geen energie voor.

Ik ben namelijk vreselijk moe. En ik bedacht dus om dan lekker koffie te gaan drinken. Een flinke oppepper helpt dan vast. Maar nee. Als ik moe ben, blijkt er van alles dat me niet zo smaakt. Geen energie betekent kennelijk letterlijk lusteloos. Ik lust niet zoveel.

Maar saaie thee gaat dan wel.

Gewoon de basis zwarte thee, of van die groene met een vleugje citroen. Maar winterthee of vruchtenthee dat hoef ik niet hoor. Nu niet in ieder geval.

Raar hé?

Ik had er het hele weekend last van. Maar vanmorgen voelde ik me best oké met opstaan. Lang slapen helpt gewoon als je moe bent. Niet zo heel vreemd natuurlijk… Maar de koffie van daarnet…
Hij ís op, maar een tweede bakkie: nèh…

Ik ga de waterkoker aanzetten!

2 thoughts on “Thee in plaats van koffie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *