Plannen in overvloed

Een mooi getal dat 2018!

Vaak is het aanbreken van een nieuw jaar een moment om goede voornemens te maken. Op de een of ander manier maakt het me nooit zo blij. Dat komt denk ik omdat je met een lange lijst goede voornemens eigenlijk op rij zet wat er allemaal niet zo perfect gaat in je leven. Je zou er somber van worden!

Dus ik heb dit jaar geen voornemens.

Ik heb wel plannen in overvloed.

Ik kom steeds zo veel leuke dingen tegen op met name pinterest. Ik heb heel veel zin om daar mee aan de slag te gaan. Dan eens een vloerkleedje vlechten of een shirt oppimpen, en dan ‘gewoon’ met schaar en lijm aan de slag en een collage plakken voor op het toilet ofzo. Ook geweldige dingen met ijzerdraad en klei en… Ik heb echt zin in deze plannen!

En jij?

 

afbeelding gevonden op stukjevoorstukje.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *