Over Marrit

Koffie

Iedere dag haal ik zo’n vijf a zes koppen koffie. Drink ik alles op? Eerlijk gezegd moet ik vaak een cm koude koffie weg gieten.

Ik drink mijn koffie zwart met een zoetje.

Ik drink ook graag thee. Rooibos thee, groene thee of bizar bedachte mixjes als herfstthee of avondmelange. 

Mixed media

Creëren en fröbelen doe ik het allerliefst de hele dag. En dan op allerlei manieren. Oftewel ik maak gebruik van mixed media.

Knippen, plakken, scheuren. Behangplaksel, alleslijm, pritt. Waterverf, plakkaatverf, acrylverf. Potloden, stiften en pennen. Vouwblaadjes, tijdschriften, kranten, cadeaupapier, servetten, stukjes stof, lintjes en glitter. Cement, stukjes hout …

Energiek

Echt uitslapen is niet aan mij besteed. Ik ben graag bezig. Ik regel graag. Als er niets hoeft én niets is, word ik rusteloos.

Ik lees een hoop boeken. Ik schrijf voor mezelf in mijn bulletjournal en af en toe op deze website.

Ik fröbel leuke knutsels in mijn eentje of samen met anderen.

Ik bak graag lekkers. En ook kook ik met liefde goddelijke gerechten uit een kookboek (en regelmatig stop ik zelf gekochte pizza in de oven).

Ik houd er van om te sporten. Een stuk rennen en m’n hoofd leegmaken of een lange wandeling en ondertussen bijkletsen met een vriendin.

Familie

Ik ben al 20 jaar samen met Marcel. Een geweldige en niet doorsnee man met wie ik ongewone vakantiebestemmingen verzin zoals Roemenië, Polen en Litouwen.

Samen hebben we drie dochters. Alle drie tiener. En alle drie fantastisch en lief!

Mijn ouders, zussen en broers plus aanhang zou ik absoluut niet willen missen. Nooit! En mijn schoonouders? Beter kun je niet hebben!