gratis e-book kerst

Op naar kerst en mijn e-book bijna klaar!

Je hebt wel van die kleine kinderen die vlak voor hun verjaardag niet meer te houden zijn. Die stuiteren de dagen door. Enthousiast en gespannen tegelijk.

Natuurlijk is dat ook zo in december. Dat weten we allemaal. En ook zijn we niet meer verbaasd als dat niet alleen bij kleine schattige meisjes zo is, maar ook bij tienerdraakjes.

Wat ben ik blij dat wij geen pakjes onder een boom doen met kerst. Geen spanning over of we wel krijgen wat we het liefste willen en daarom dus ook geen stuiterende tienerdraakjes meer in ons huis. Heerlijk!

Het is wel vrolijk, die tijd voor kerst. Iedereen hier thuis heeft er zin in. In dat het buiten donker is en dat er overal kaarsjes branden en lampjes. Kerst brengt mooie dingen, ándere dingen dan Sinterklaas en verjaardagen.

Ik heb me dit jaar aardig op kerst gestort. Ik heb een hoop adventskalenders gemaakt. Is echt een aanrader: tip voor volgend jaar! Maar ook was ik aan het schrijven. En aan het denken. En aan het verzinnen. Ik heb gedacht over kerstverhalen en over vertellen. En toen heb ik al die gedachten bij elkaar gezet en samen is dat een e-book geworden! In het e-book vind je een paar kerstverhalen en suggesties voor spelenderwijs kerstverhalen vertellen aan elkaar. Hoe dan ook: ik denk dat het leuk is!

Benieuwd? Meld je aan voor Koffie met Marrit mail en krijg hem dit weekend als eerste gratis in je mailbox!!!

vertellen met kerst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *