Goudglitter en beton

Kerst vraagt om lichtknutsels.

Dus ging ik aan de slag met beton. Want standaard mijd ik graag. Om de een of andere reden heeft beton iets aantrekkelijks voor mij. Beton heeft iets stevigs, het is robuust. Ook heeft het iets onverzettelijks.

Inspiratie

Het begon nog maar kort geleden, eind november dit jaar. Ik was op zoek naar iets leuks dat ik aan Sinterklaas kon vragen. Ik houd van fröbelen en dus bedacht ik dat ik in die richting wel inspiratie kon gebruiken. Eerst vond ik alleen maar boekjes met haakideeën. Daar wil ik niets mee. Dus ik zocht verder. En toen was het daar: ‘Creatief met beton’.

Kerstknutsel voor op school

Sinterklaas was weer naar Spanje en ik had me opgegeven als hulpouder op school bij het kerstknutselen. Ik bestudeerde het boekje dat ik van de beste man ontvangen had en ik struinde Pinterst af. Vol enthousiasme kocht ik een zak cement voor het betonnen kerstknutselidee dat ik had.

Twee lessen kerstknutselen op school leverden geweldige kaarsenstandaards op. Maar wat ik nooit bedacht had, was het volgende. Die kinderen vonden beton wel grappig, maar waren er zeker niet door aangetrokken zoals ik. De hele betonlook van hun kaarsenstandaards werd weg gesmeerd met blauwe en roze verf!

Goudglitter en beton

Dat wilde ik zelf anders.

Ik ging aan de slag met goudglitter en ik hield de betonlook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *