Een boek geven – voor het rapport!

Vrijdag was het zover.

Boek geven

Eindelijk mocht ik mijn kinderen hun boek geven. Eerder die week heb ik verlekkerd rondgestruind in de boekhandel. Er is zo veel! Maar natuurlijk heb ik uit dat alles het mooiste gehaald, heb ik de leukste boeken gescoord. Voor hen dan.

Waarom? Omdat ze hun best hadden gedaan op school. Mooie rapporten mee naar huis. En ook denk ik dat z e wel eens slechter in hun vel hebben gezeten. Een mooi jaar dus. Zeker weten dat ze een boek hebben verdiend! En ik geniet er van om het te geven!

Boek schrijven

Ik ga zo dadelijk weer verder schrijven aan mijn eigen verhaal. Heerlijk. Ik verheug me er op. Gelukkig weet ik al dat ik in ieder geval 1 geïnteresseerde lezer heb. Dat helpt!

Boek lezen

Wat ook helpt is dat ik nu een goede reden heb om jeugdboeken te mogen lezen. Haha! Ik ga straks bij de koffie aan een spannend exemplaar beginnen. Het heet ‘Het dertiende uur’. Iemand die het kent? Het is van Marjet Cleeff.

Ik installeer me straks op de bank en zal jullie later vertellen hoe het boek was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *