De plek van de verloren dingen – Cecilia Ahern

Ik was meteen geboeid. Alleen al door de tekst op de achterflap. Nou ja achterflap. Ik las hem op mijn e-reader. Maar toch. Je begrijpt wat ik bedoel.

Het is bizar dat je sommige dingen gewoon nooit meer terug vindt, of dat je ze ineens weer wel tegenkomt.

Frustratie

In De plek van de verloren dingen van Cecilia Ahern wordt de hoofdpersoon Sandy Short er helemaal dol van. Ze kan het niet loslaten. Waar is haar andere sok? Haar nieuwe tandenborstel móet ergens zijn…
Natuurlijk loopt dit uit de hand. De frustratie over kwijtgeraakte dingen is bij Sandy een stukje extremer dan bij jou of mij. Maar dat er een plek is waar al die verloren dingen heen gaan… dat had ik nog nooit verzonnen! Jij? 

Fascinerend

Het verhaal is intrigerend. Het fascineerde me en hield me een paar dagen bezig. Doen dus, lezen dit boek!

Flaptekst:

Sins de verdwijning van haar klasgenote twintig jaar geleden, is Sandy Short geobsedeerd door alles wat verdwijnt. Vinden is haar levensdoel, of het nu gaat om de autosleutels, die ene sok die in de was verloren is gegaan of om personen die spoorloos lijken te zijn. Op haar zoektocht naar een van die kwijtgeraakte mensen, verdwijnt Sandy zelf en komt terecht op de plek van de verloren dingen.

>>>Terug naar de Aanraders