It runs in the family!

Net terug van een mooi rondje rennen, zijg ik tevreden neer op een tuinstoel. Ik ben van het type mens dat na 2 minuten al lekker begint te zweten. Je kunt je dus wel voorstellen dat zelfs een paar meter rennen al veel goed voor me doet! Haha!

Nazwetend in die tuinstoel moet ik denken aan een mooi shirtje dat ik nog in de kast heb liggen. Een sportshirtje inderdaad. Helaas past het me niet meer zo heel mooi.

Als ik me goed herinner was dat shirtje een paar jaar geleden voor de Linschotenloop. Mijn zussen, broer en man deden allemaal ook mee. En dus wilden we een familie-shirtje. Na wat heen en weer geouwehoer kwamen we op een geweldige rugtekst: ‘It runs in the family!’
Hahaha!

Binnenkort is er van de korfbalclub in Gouda een toernooi. Je kunt je ervoor aanmelden met een team. Hoeven helemaal geen korfballers te zijn. Het is voor het leuk… Je begrijpt dat ik mijn zussen en broer weer probeer te strikken. Want met je familie sporten is echt super leuk.

En ja … een familieteam heeft natuurlijk ook weer een leuk shirt nodig. Iemand een leuk idee voor een rugtekst?

2 gedachten over “It runs in the family!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *