nieuwe bril

Druk met…

Misschien ben je benieuwd naar waar ik druk mee ben? Naar waar ik me mee bezig houd? Hieronder een paar projectjes waar ik warm voor loop!

Sporten

Je vindt mij vaak op het korfbalveld – soms speel ik een wedstrijd maar vaker geef ik trainen of coach ik de d1.

Sinds kort kom ik ook in de sportschool – haha! Wie weet trek ik van de zomer weer eens een bikini aan!

Kerst

Kerst intrigeert mij. Het is een speciaal feest en het zijn bijzondere dagen. Mooie dagen, dagen waar je zin in hebt. Soms misschien ook eenzame dagen, dagen waar je tegen op kunt zien.

KerstWandelTheater

In Gouda wordt ieder jaar een kerstwandeltheater uitgevoerd. Dit jaar, 2019 dus, help ik ook mee. Ik mag onder andere de website doen. Superleuk om verschillende kerstcontent te gaan verzinnen!

www.kerstwandeltheatergouda.nl

Adventskalender

Op weg naar kerst. Hoe doe je dat? Vroeger hadden wij een prachtige adventskalender waar iedere dag een mooi plaatje tevoorschijn kwam, soms met glitters!

Zulk soort kalenders zie je niet veel meer. Wel andere hoor. Ik zag er eens eentje met luikjes waar kleine verzorgingsproducten achter zaten. Er zijn ook veel chocolade-adventskalenders.

In 2017 heb ik Janneke Nijboer ondersteund bij het maken van een online adventskalender. Dat was erg leuk om te doen en heeft me getriggerd er zelf ook mee aan de slag te gaan. Ik maakte in 2018 verschillende offline adventskalenders!

adventskalender

Schrijven

Af en toe schrijf ik een blog op deze website.

Ook werk ik aan nieuwe versies van bekende verhalen, zoals sprookjes. Ik trek ze een nieuw jasje aan – benader ze vanuit een andere invalshoek. Super leuk om te doen!