nieuwe bril

Druk met…

Misschien ben je benieuwd naar waar ik druk mee ben? Naar waar ik me mee bezig houd? Hieronder een paar projectjes waar ik me op gestort heb! 

Kerst 

Kerst intrigeert mij. Het is een speciaal feest en het zijn bijzondere dagen. Mooie dagen, dagen waar je zin in hebt. Soms misschien ook eenzame dagen, dagen waar je tegen op kunt zien.

Hoe dan ook, ik wilde er graag iets mee. En dus ben ik de afgelopen weken aan de slag gegaan met de volgende kerstprojectjes:

e-book Vertellen met kerst

Ik schrijf graag. En laatst heb ik een cursus Verhalen vertellen gevolgd. Deze twee dingen samen hebben mij inspiratie gegeven om te spelen met kerstverhalen. Ik ben er nog mee bezig maar hoop binnenkort een leuk e-book op koffiemetmarrit.nl te plaatsen!!! Hier vast een plaatje van de voorzijde 

vertellen met kerst

Adventskalender

Op weg naar kerst. Hoe doe je dat? Vroeger hadden wij een prachtige adventskalender. Iedere dag kwam er een mooi plaatje tevoorschijn, soms met glitters. Zulk soort kalenders zie je niet veel meer. Wel andere hoor. Laatste nog zag ik er eentje met luikjes waar kleine verzorgingsproducten achter zaten. Je ziet ook veel chocolade-adventskalenders.

Vorig jaar heb ik Janneke Nijboer ondersteund bij het maken van een online adventskalender. Dat was erg leuk om te doen en heeft me getriggerd er zelf ook mee aan de slag te gaan. Ik heb komende maand wat verjaardagen en zal daar mijn offline adventskalenders cadeau doen 🙂

Wil je hem ook? Of wil je een eigen maken? mail@koffiemetmarrit.nl

adventskalender

 

 

Schrijven

Naast al het schrijven dat in de kerstprojecten ‘zit’, schrijf ik af en toe een blog op deze website.

Ook werk ik aan nieuwe versies van bekende verhalen, zoals sprookjes. Ik trek ze een nieuw jasje aan – benader ze vanuit een andere invalshoek. Super leuk om te doen!

 

Meditatief schilderweekend 2019

Het lijkt nog ver weg maar in het voorjaar organiseer ik samen met Anne en Lia Zijlstra een meditatief schilderweekend. Vorig jaar hebben we het eerste gedaan, met veel plezier. Binnenkort evalueren we het programma en doen we enkele aanpassingen. En dan begint de promotie (website, flyer, filmpje) via diverse kanalen!

Neem ook een kijkje op www.deopwelling.nl!