nieuwe bril

Druk met…

Misschien ben je benieuwd naar waar ik druk mee ben? Naar waar ik me mee bezig houd? Hieronder een paar projectjes waar ik me op gestort heb! 

Kerst 

Kerst intrigeert mij. Het is een speciaal feest en het zijn bijzondere dagen. Mooie dagen, dagen waar je zin in hebt. Soms misschien ook eenzame dagen, dagen waar je tegen op kunt zien.

Hoe dan ook, ik wilde er graag iets mee. En dus heb ik vorig jaar de volgende kerstprojectjes opgepakt:

e-book Vertellen met kerst

Ik schrijf graag. En in het najaar 2018 heb ik een cursus Verhalen vertellen gevolgd. Deze twee dingen samen hebben mij inspiratie gegeven om te spelen met kerstverhalen.

vertellen met kerst

Adventskalender

Op weg naar kerst. Hoe doe je dat? Vroeger hadden wij een prachtige adventskalender. Iedere dag kwam er een mooi plaatje tevoorschijn, soms met glitters. Zulk soort kalenders zie je niet veel meer. Wel andere hoor. Laatste nog zag ik er eentje met luikjes waar kleine verzorgingsproducten achter zaten. Je ziet ook veel chocolade-adventskalenders.

In 2017 heb ik Janneke Nijboer ondersteund bij het maken van een online adventskalender. Dat was erg leuk om te doen en heeft me getriggerd er zelf ook mee aan de slag te gaan. Ik heb verschillende offline adventskalenders gemaakt en cadeau gegeven 🙂

adventskalender

In Gouda wordt ieder jaar een kerstwandeltheater uitgevoerd. Dit jaar, 2019 dus, help ik ook mee. Ik mag onder andere de website doen. Superleuk om verschillende kerstcontent te gaan verzinnen!

Schrijven

Naast al het schrijven dat in de kerstprojecten ‘zit’, schrijf ik af en toe een blog op deze website.

Ook werk ik aan nieuwe versies van bekende verhalen, zoals sprookjes. Ik trek ze een nieuw jasje aan – benader ze vanuit een andere invalshoek. Super leuk om te doen!